Sinds Januari 2009 werk ik als zelfstandig ondernemer in de zorg. Ik ben al meer dan 20 jaar gediplomeerd verpleegkundige in de zorg (Niveau 4) en werk als zelfstandige, BIG-geregistreerde verpleegkundige rechtstreeks voor (PGB) cliënten.

Soms is het moeilijk om overdag kwalitatief goede zorg te verlenen zodat dit een gevoel van onbehagen geeft over de algemene werkwijze binnen de reguliere zorg met vele regels en administratie en daardoor minder tijd voor de cliënten. Nu werk ik ook als zelfstandige waardoor ik vraag en aanbod beter op elkaar kan afstemmen. Dus door goed en aandachtig naar u te luisteren hoop ik de hulpvraag duidelijk te kunnen vertalen naar de praktijk van alledag, om uw hulpvraag en mijn aanbod op elkaar af te kunnen stemmen. U krijgt altijd dezelfde persoon op het tijdstip dat met u is afgesproken. Uiteraard wordt de privacy gewaarborgd!

U kunt terecht voor persoonlijke zorg, verpleging, ondersteunende begeleiding, terminale zorg, nachtzorg. Dus wanneer u tijdelijk of voor langere tijd zorg nodig heeft kan ik u dit bieden. Ik ben een deskundige, zorgzame en ervaren verpleegkundige, heb veel ervaring opgedaan in met name de zorg voor onze oudere medemens en de terminale zorg.

Daarnaast ook verzorgen van herstellende cliënten, na bijvoorbeeld ziekenhuisopname, cliënten met een PGB-indicatie, ouderenzorg, begeiding dementerenden welke wachtend zijn op een uit-huis plaatsing.

De zorg kan bestaan uit zorg van enkele uren per dag, zodat u toch thuis kunt blijven wonen in plaats avn opname in bijvoorbeeld een verzorgingshuis of zorg op maat, zoals bijvoorbeeld hulp bij het douchen, medicatie verzorgen etcetera.

Tevens doe ik voor woonzorgcentra in Brabant nachtdiensten.

Om aan alle eisen te blijven voldoen volg ik uiteraard opfris en/of bijscholingscursussen.

Tevens betaalt u over mijn diensten geen BTW en reiskosten. Het afgesproken uurtarief is dus de daadwerkelijke prijs.

De bedrijfsnaam is niet voor niets met een knipoog "Majs-Care" genoemd, hetgeen betekent: meer zorg.

Ik ben:

  • In het bezit van de nodige diploma's, onder andere MBO- Kinder en Jeugd verzorging en MBO-verpleegkundige (Niveau 4).
  • BIG-geregistreerd
  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • In het bezit van een VAR-WUO verklaring
  • In het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
  • Preventief ingeënt tegen Hepatitus B en Mexicaanse griep.
  • Heb een beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Lid van een klachtencomissie (In het kader van de Wet Klantrecht Cliënten)
  • Lid van BTN solo. (Is een brancheorganisatie voor zorgorganisaties in de extramurale zorg en voor zelfstandige zorgverleners)
  • Lid van ZZP-Nederland

Heeft u zelf of uw instelling verpleging en/of verzorging en/of ondersteuning nodig, laat het mij weten.

Misschien kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Bij voorkeur via e-mail.

Ik hoor graag van u!

Contact emailadresDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.