Majs-Care

gallery/zuster
Majs-Care

 

Verpleging en Verzorging aan huis

 

gallery/05
gallery/photo-2019-12-29-12-17-42 (2)
gallery/07

Ik ben Anita van Ginderen en ben werkzaam als verpleegkundige in de thuiszorg en diverse zorginstellingen.

Sinds 1984 werk ik met veel plezier in de zorg. Ik ben werkzaam als allround verpleegkundige zorgprofessional in alle takken van de gezondheidszorg, van geestelijke gehandicaptenzorg, mensen met een verstandelijke beperking, algemeen ziekenhuis, psychiatrie tot aan thuiszorg.

Dit laatste heeft mijn voorkeur, om mensen in hun eigen omgeving de zorg en aandacht naar wens te geven. Het omgaan met en zorgen voor mensen is iets wat ik heel graag doe. Vanuit mijn hart en vanuit mijn gevoel leg ik een verbinding en van daaruit lever ik mijn zorg.

Ook de complementaire zorg heeft mijn aandacht. Hiertoe voel ik mij steeds meer aangetrokken als aanvulling op bijvoorbeeld de palliatieve zorg.

Bij het verlenen van complementaire zorg is het een weldaad om te zien en voelen wat het effect bij een ander kan zijn. Bijvoorbeeld een zachte handmassage met essentiële oliën bij dementerende ouderen of in de palliatieve zorg.